banner.jpg
adásunkat megszakítjuk!

adásunkat megszakítjuk!

adás.gif

Már korábban írtam róla, hogy kicsit nehézkesen megy a helykerítés egy kiállításnak, és annak ellenére, hogy korábban több ígéretem is volt, mégis vagy a nevetséges bérleti díjak, vagy a penetráns állapotok, vagy mondjuk egy a kiállítótéren átfolyó időszakos patak (nem vicc!!!) meghiúsította a dolgot. Így volt ez Keszin is, mivel szépen fel lett újítva a művelődési központ kiállítótere, csak éppen a világítás maradt le a tatarozásból, így múlt évben például ezért nem is volt kiállítás (10%-ban ezért, a maradék 90% olyan dolgok miatt volt, amikről hosszan és bizonyára unalmasan írtam itt meg itt). DE! Lett világítás, és ismét megkeresett az egyik kedves programszervező hölgy, hogy na, akkor ugorjunk neki.

Ha minden igaz, akkor a Múzeumok helyi Éjszakája keretében fog megrendeződni a kiállítás, bár ez csak amolyan plusz. A megújult Galériát/kiállítóteret a kiállítás kapcsán adják át, és tőlem pedig egy átfogóbb anyag kerül majd a falakra.

a hihetetlen, szürke valóság

Szóval, azok, akik véletlenül elkövették azt a megbocsájthatatlan bűnt ( :) ), hogy nem jöttek el az előző kiállításra, az Elysiumra, azok is megnézhetik az 5 nagy képet (A Melpomene-t, az Erato-t, a Morpheus-t, a Hypnos&Thanatos-t és a Prometheus-t), de lesz néhány újdonság is A hihetetlen, szürke valóságon, illetve olyan képek, amik még nem voltak kiállítva közfalon, vagy a kiállításig a blogra sem kerülnek fel. Szeretnék egy-két háttérinfót is bemutatni, meg amolyan műhelytitkokat, bár ahhoz még azért nincs türelmem, hogy a kiállítótérben színezgessek. De valami lesz, Bob Marley is megírta Ritának, mikor kiborultak a lelakott bungalóban, Seven Mile-ban, hogy mindig van valahogy.

Úgyhogy, akinek van kedve majd jönni a megnyitóra, az jegyezze fel, hogy június 22, 18:00, Dunakeszi VOKE József Attila Művelődési Központ, mivel ott lesz a kiállítás és - értelem szerűen - a megnyitó is. De, ha csak erre jár valaki, akkor 3 hete biztosan lesz, hogy megpillantsa a falakat.

De, az emlékeztetésnek van még 2 nagyon jó módja! Az egyik, hogy az alábbi gomb elnavigál a kiállítás FB eseményére, ahol az ’érdekel’ vagy ’ott leszek’ gombokkal lehet kedvelni és emlékeztetődni, valamint, természetesen hírlevélben is küldök majd értesítést és háttéranyagokat a készülődésről, szóval mindig nagyon hálás vagyok, ha hírlevélre is feliratkoznak (a poszt alján lehet ezt megcselekedni). Ez nagyban segíti a munkám!

Üdv,

Pali

 

(Ez a kép meg főleg Fanni miatt IS kellett.)

(Ez a kép meg főleg Fanni miatt IS kellett.)

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!

Tekintettel arra, hogy a Facebook újra meg újra előáll valami kavarással, azt vettem észre, hogy számos követőnek, kedvelőnek nem jeleníti meg a posztjaimat. Ebből adódóan kérlek, ha érdekelnek a blogbejegyzések vagy nem szeretnél lemaradni semmi újdonságról, hírről - és még nem tetted meg -, akkor iratkozz fel a gellerfipal.com hírlevelére!

A honlapomon, minden oldal alján megtalálod azt a részt, ahol ezt megteheted, de a Facebook lapom bal oldalán is lehetőséged van rá (keresd a hírlevélre feliratkozás menüpontot)!

Adataidat természetesen nem adom el - a Facebook és a Google megteszi helyettem -, és időszakosan, mindig 3 blogbejegyzés után küldök ki mailt, illetve akkor, ha valami fontos történés van.

Előre is köszi!

 

vége a világnak!

vége a világnak!

úgy tűnik, hogy retró napok vannak!

úgy tűnik, hogy retró napok vannak!