banner.jpg
a cicoma már fullon van! 2/5

a cicoma már fullon van! 2/5

Merthogy a cicoma majdnem minden. 

Viccet félretéve ez a házi irányítópult, ezen a falon van (és még gyűlik) minden lényeges információ, teendő, figyelni való április 8-cal kapcsolatban. Illetve minden olyan összegző ütemterv, amely alapján meg tudom találni a másik papírkupacban, hogy mire kell figyelni, intézni, ütemezni éppen.
Részletes időbontás, a visszaszámláló-tépkedő, Bill Murray budget színező, az alaprajz, amit meg kell tölteni művészettel, az 5 fantomkép, hogy 1-1 elkészülő Hellens rajzot lehessen jó vadul kipipálni, ha már megvannak, és még pár apróság.

52 1 tábla.jpg

minden nap 1. momentuma, tépni egyet és besokkolódni

Na ez az egyik legjobb ötletem, amit valaha kitaláltam magamnak. Egy ilyen visszaszámláló egyszerre inspiráló és sokkoló. Ugyanis a 10. tépés után már a tépés önmaga annyira paráztató, hogy teljesen irreleváns, hogy most még hány lap és nap is van hátra… ráadásul ezt eleve nem látni a stócban pontosan. És ugyanakkor ha a szám kétjegyű, akkor még mindig lehet tudni, hogy azért van még idő. És ez akkor is megnyugtató és hasznos, ha már közben egyáltalán nincs!

52 2 tépdeső.jpg

ruházzuk fel Bill Murray-t

Ez pedig a házi Bill ’F*cking’ Murray budgetem. Illetve a kiállítás költségvetése Billnek álcázva. Ahogy gyűlik a kellő pénz a kiállításra, úgy satírozódik be a ruhája ennek - az amúgy tuti, hogy földönkívüli - komédiásnak.

52 3 BM-w.jpg
amik nélkül szintén nem menne - az új mechanikus ceruzák 4/5

amik nélkül szintén nem menne - az új mechanikus ceruzák 4/5

Szponzori program Vol3

Szponzori program Vol3