banner.jpg
akkor vágjunk is bele! - kiállítás tervezés 1/5

akkor vágjunk is bele! - kiállítás tervezés 1/5

Egyből álljon itt illusztrációnak egy kitűnő gif Miguel Co-tól, ami pompásan mutatja be a kiállítás tervezés első előttit megelőző szakaszát.
Új év, nagy lendület, irány az asztal és kezdjük összeszedni a kis cetlikre feljegyzett ötleteket, rakjuk sorrendbe az intézni, készítenivalókat éspersze számolni, számolni, számolni, kereteket szabni, hogy hogyan is lehetne összerakni a kiállítást.

49 thinking.gif

Azt sejtettem, hogy nem lesz olyan szellős az időbeosztásom, de ahogy most összeszedtem a dolgaimat, a hátralévő 93 napban összesen 6 napra sikerült semmit sem beütemezni, az eléggé izgivé teszi a dolgokat. Mondhatni a teve igazán elhízott lesz a tű fokához, de hát most mit lehet tenni?! :)

Úgyhogy lesz mit csinálni ebben a 3 hónapban, ugye a 4 nagy Hellens képet például meg kell rajzolni.

És bármilyen furának tűnik, nem ezek a legneccesebb részei az időbeosztásnak, hanem a minden egyéb teendő. Mert ezek mellett még van egy tonna nyomtatni való promócucc a kiállításra, egy újabb kisfilm is lehet, hogy lesz majd, valamint még a keretezést is meg kell oldani a képeknek és akkor a beharangozást is nyomatni kell (a Mensában előadás, újságcikkek írása, sajtó megkeresése). Nomeg még ugye várható egy Kickstarter kampány is, ami eléggé fontos része magának a reklámozásnak, illetve a kiállítás financiális részének.

De erről majd idejében úgyis írok itt… mert hiszen a kiállításig kell írni 65 blogposztot is.

Kickstarter vs Szponzori program

Kickstarter vs Szponzori program

boldog karácsonyt

boldog karácsonyt