banner.jpg
Archív: 2008. január 27. - Egy enyhe szünet következik!

Archív: 2008. január 27. - Egy enyhe szünet következik!

Hát, mint ahogyan azt a cím is megpendíti, most egy kisebb szünet fog következni, mert elviszem generáloztatni a kezem. A szitu a régi, a helyzet is, szóval lényegében összefoglalva - elvileg, mert még nem véstük kőbe az orvossal (csak 95%) - széjjelvagdalják a kézfejet, egy nyissz itt, kettő ott, és máris pikk-pakk 1,3 kilóval könnyebb lesz! Á, nem, ne ugorjon be senki sehova.

Valójában egy kisebb kísérleti eljárásba nyertem felvételt és egy új technológiát fognak letesztelni rajtam (meg még úgy 4999 másik emberen). Ennek lényege, hogy a bőrön kívül mindent eltüntetnek az alkaromból, és a cutz helyére ez fog kerülni -ha minden igaz:

02.jpg

Élő szövet a belső, fém vázon. Elvileg ez majd dob egy kicsit a munkatempón, hogy gépállatabb sebességben tudjam önteni a képeket ide! :) ... mert csak ezért csinálom! :']


Szóval, azért nem kell csüggedni, februárban is lesz egy 2 bejegyzéses frissítés, valami meglepetésszerűen új mókával, és egy "elvileg műtéti" beszámolóval, és márciusban pedig újra kitör majd a téboly, meg a frász!

Archív: 2008. február 14. - ...technikai problémák...

Archív: 2007. augusztus 27.