banner.jpg
Archív: Rajzoljunk honlapot!

Archív: Rajzoljunk honlapot!

Nem volt egyszerű dolog ez, mert anno a blogot úgy használtam, mint valamiféle motivációs eszközt. Kellett gyorsan rajzolni, hogy lehessen feltölteni képeket, rendszerese Nektek. Node aztán egyre több dolgot kellett csinálni, egyre több apróság jött közbe, pályázatok, munkák, kézműtét, stb.


Szépen lassan rá kellett jönnöm, hogy nem lehet úgy működtetni a blogot, ahogyan az addig ment, mert ha minden érdekességet feltöltök, akkor senki sem fogja mondjuk egy kiállításon azokat megnézni. :D Például.

Ráadásul, aki ismer, az tudja, hogy bőven vannak nehezen értelmezhető és mégnehezebben lereagálható váltásaim, amikor 100ezredszerre is pikk-pakk megváltoztatom a dolgokat, dolgaimat. Ez számomra teljesen természetes, ám mások -mintpéldául egy programozó- számára kevésbé szórakoztató... Úgyhogy ez úton is külön köszönet Tominak meg a Tominak a honlap fabrikálásáért és a tárhelyért (nem elírás, tényleg 2 Tomiról van szó!).

Úgyhogy most az a helyzet, hogy a honlapba ágyazva születik újjá a blog, és főleg informálásra, híradásra és hasonlókra fog szolgálni. Ha lesz valami tényleg jónak ígérkező kiállítás, vagy valami érdekesen dolgozok, akkor azok felkerülnek ide. Új rajzok pedig időnként -publikálás után- kerülnek majd föl a honlap galériájába, persze, azért 1-1 képet ide is beszúrok majd a nosztalgia végett!:]
Amúgy másik újításként össze lett kötve minden mindennel a net világán belül… és még tovább kötögetek a háttérben. Amikor a honlap beindult, addigra már az összes többi netes megjelenésre is az új avatar (profil) került fel, kibővítve az adott honlap összes elérhető lehetőségével. IWIW, Facebook, Flickr, Béhance, Design:Related egyenlőre, de ha lelek valami új fórumokat, akkor természetesen oda is feltöltöm magam (tippeket mindig szívesen fogadok!).

Amúgy az itt látható dekoráció, a fejléc és lábléc, az avatar kép (nyitólapon középen látható kép), de még a kapcsolatok közötti logók is mind-mind rajzolva vannak.

10.jpg
Archív: The 3rd orange

Archív: The 3rd orange

Archív: Egy álom véget ér...

Archív: Egy álom véget ér...