előadás a Pechakucha Night-on!

De még milyen?! Hát rajzos!
Most már fixálódott, hogy én is előadok a Pechakuchán, február 17-én, a Fogasházban!

63 1 PKN 1.jpg

de mi ez a pecsakucsa? kinek a mije?


Ez egy Japánból indult, Astrid Kleintől és Mark Dythamtől származó ötlet, mely még 2003-ban startolt. A dolog lényege, hogy - sokszor - egy gondolat köré olyan rapid előadások épülnek fel egy est, egy rendezvény alatt, melyeknek csak 2 szabályt kell betartaniuk: 20 másodpercenként 20 képet vetíthetnek az előadók, és így mondhatják el, mutathatják be gondolataikat. 
Ennek a rendezvénysorozatnak már 46 fordulója lezajlott Magyarországon, és most, a 47-en én is porondra kerülök.

A tematika most a ’Smart city, Smart home, Smart society’ (Kreatív város, kreatív otthonok, kreatív társadalom) témájában kerül megrendezésre, így én is e köré építem fel előadásom.
Mivel a rendezvény társszervezője a Budapest New Technology Meetup Group, így első sorban startupok és a tech szektor köreiből jönnek előadók és nézők, de ez nem zárja ki, hogy más érdeklődők is regisztráljanak és jegyet váltsanak az eseményre.

63 2 PKN-2.jpg

de miről is lesz szó?


A kreatív-rajzos szakma olyan trükkjeiről, melyekkel együtt tud működni a startup-tech scénával, rajzi marketing és a rajz gyors kommunikációs és prezentációs lehetőségeiről, a rajz szerepéről a társadalomban, a kreatív megoldásokról a művészeti életben. Nagy téma, rövid idő alatt, elég izgi lesz, de remélem azért majd érdekes és inspiráló.

Részletek folyamatosan!

Pali

beleolvasnál korábbi posztjaimba? akkor KATTINTS IDE!

kövess facebookon és instán, mert ezek is vannak!