banner.jpg
Szponzori program - beharangozó

Szponzori program - beharangozó

Mint már egy korábbi posztban utaltam rá (július 20-án, az ’egy egyszerű nap/hét/hónap’-ban), több szponzorációs lehetőséget is meg kell nyitnom, hogy a Hellens képei kiállítható közelségbe kerüljenek, nomeg eleve a munkáim ismertebb, bemutatott közegbe helyeződjenek.

Már egy jó ideje tűnődök azon, hogy ezt hogyan lehetne megoldani, hiszen a legjobb támogatási forma, ha veszik a képeket, ajándéknak karácsonyra, szülinapra, évfordulóra vagy esküvőre nászajándéknak és hasonlókra. És ez nekem is mindig jó érzés, amikor pl egy üzletben való közreműködésért ajándékozta meg az egyik felet a másik egy rajzommal, mondván a partnerének mindene megvan, de szerinte egy különleges technikával készült rajz biztosan nincs, és ennek örülne is, hiszen passzolna az irodája falára vagy a dolgozószoba hangulatához. Éspersze, nagyon RAJ lenne!


Szóval az viszonylag gyorsan kiderült számomra, hogy egy ajándékpakkal szeretnék kijönni, amit csak pár szponzor kaphat meg, és aminek elemeiből csak pár darab fog készülni, kizárólag nekik. Hiszen szeretnék valami többet adni azoknak, akik látják munkáimban a lehetőséget, egy szép új világ megteremtésének a lehetőségét ( :) ), többet, mint egy vásárlási utalványt, valami olyat, amiben benne van a varázslatosság, a kreativitás, hétköznapi csodák.

Egydollárosok - 0.3-0.7 rotring, grafit, fehér papíron

Egydollárosok - 0.3-0.7 rotring, grafit, fehér papíron

A Szponzori program
Úgyhogy útnak indul a Szponzori program, egész pontosan 7 ugyan olyan, de limitált ajándékcsomag annak a 7 szponzornak, akik kulcsszerepet játszhatnak - remélhetőleg - támogatásukkal művészetemben, segíthetnek megvalósítani a Hellens-t, egy bemutatkozó kiállítást és a marketinghadjáratomat.

És hogy miből is áll ez a csomag? Nos, valami olyan pakkra gondoltam, amely egy embernek is élményt tud szerezni, de továbbajándékozva másoknak is különleges lehet, ugyanakkor darabjaiban is jól kifejezi azt a sokféleséget, amivel foglalkozni szoktam.

Tehát tartalmaz természetesen egy ajándékutalványt, a Golden Ticketet, amely értékében beváltható vagy levásárolható egy vagy több rajzomra, rajzmegrendelésnél. Tehát nem csak adott rajzokból lehet választani, hanem rajzoltatni is lehet vele.

A második ajándék egy olyan antik könyv, amely szerintem a valaha írt legjobb művészetelméleti munka. Melyben bár az örök élet receptje, a dobogókői szívcsakra lakásbacsatornázása mikéntje és az ingyen pénzenergia megszerzése nem, de minden más, benne van, ami maga a művészet. Hogy mi az, miért létezik, miért fontos, mi a szerepe és mindez néhol humoros, néhol beszédes század eleji magyarsággal, főleg nem művészek számára (de nekik sem ártana 4-5x elolvasni). 
Én anno a Képzős időkben bukkantam rá egy antikváriumban, és azóta minden példányát, ami elém kerül megvásárolok (ez amolyan hepp nálam)… azóta ennek a könyvnek az ára - köszönhetően felvásárlásaimnak - mára tizenkétszeresére nőtt!
És hogy kicsit exkluzívabb legyen, minden szponzori példányába belejegyzeteltem ott, ahol kiemelten fontos igazságok olvashatóak.

A harmadik tárgy egy dísztárgy. Egy moneygami koi, egy igazi bankjegyből hajtogatott sikerhozó origami koi hal. Természetesen illesztőragasztás nélkül készült és jár mellé egy pormentességet biztosító vitrin is.

A negyedik tárgy a természettudományos őrületem kapcsán került bele a projectbe. Egy preparált tündérlepke (Urania ripheus/leileus), illetve ha valaki határozottabbat seretne, akkor Atlasz lepke, de nem tűvel átszúrva egy keretben, hanem egy kicsi csavarral megbolondítva, úgy kikészítve, ahogy általában egy különleges szépségre gyerekként rá tudunk csodálkozni.

Charles D. d'Orbigny illusztrációja a tündérlepkéről a Dictionnaire universel d'histoire naturelle-ben, 1849-ből

Charles D. d'Orbigny illusztrációja a tündérlepkéről a Dictionnaire universel d'histoire naturelle-ben, 1849-ből

És az ötödik tárgy pedig - hogy legyen egy egyből felakasztható dolog is közöttük - egy antik fabetűkről nyomtatott, sorszámozott és hozzávetőleg A2-es nyomat, egy olyan szlogennel, mely nagyon jellemző rám, amolyan aranyköpés féleség. mindez persze keretezve, aláírva. Későbbi posztokban több választható verzió is kikerül a mottók közül.

Úgyhogy aki érez kísértést ezek után, az feltétlenül iratkozzon fel a honlapon a hírlevélre, vagy írjon bátran az info kukac gellerfipal.com-ra a részletekért és kövesse a blogot itt, mert folyamatosan elkezdem feltölteni a képeket a koikról, Golden Ticketről, a ’legjobb könyvről’ és a többiről!

Szponzori program - a Moneygami Koi

Szponzori program - a Moneygami Koi

Fotók rajzolva

Fotók rajzolva