banner.jpg
Szponzori program - HOGYAN működik

Szponzori program - HOGYAN működik

Mint azt már korábban írtam, ennek a programnak az a lényege, hogy lehetőséget teremtsen számomra részben a bemutatkozó kiállítás, de még inkább a Hellens sorozat létrehozásához.

Eleinte úgy gondoltam, hogy támogatás formátumot öltene a program, de beszélgetve többekkel, végül módosítottam a koncepcióját. Hiszen a legjobb támogatása a művészetemnek, ha vásárolják képeimet, ráadásul, aki keretet szán egy ilyen dologra, annak is nyújtanék valami speciális élményt a támogatásáért, így a program inkább egy előrendelési lehetőség lesz.

Az a 7 személy, aki úgy dönt, hogy segíteni szeretne a Hellens létrejövetelében, az másik 7 kép létrehozásával tud részt venni ebben a dologban. Ugyanis minden szponzor a támogatásáért kap egy értékes Golden Ticketet, amit egy olyan képre válthat be, amit velük közösen és kifejezetten nekik fog készülni. Így biztosítódnak a hosszú távú munka keretei, ráadásul ők maguk is részesei lehetnek a művészettörténet eme kicsi, de remélhetőleg szép szeletének.

Úgyhogy gyerünk, hajrá, szálljon föl a páva!

38 lets-START.jpg

1 támogató, 5 ajándék és egy kép, melynek értéke és mérete annyi, mint a programban való részvétel ára, 150.000HUF.

A képek folyamatosan készülnek majd, és reményeim szerint a bemutatkozó kiállításon mind beváltásra is kerülnek a Golden Ticketek, ahol az ünnepélyesebb keretek között kapják meg támogatóim a rajzaikat.

Ám az ajándékokat már jóval előbb, december 10-től kézbe lehet kapni, mivel - ahogy az eredeti koncepció is szólt - ezen tárgyakkal többeknek is örömet lehet majd szerezni, akár karácsonyi továbbajándékozásra is kitűnő választást jelenthetnek.

A részletek megválaszolásával kapcsolatban bármikor kereshetnek az érdeklődők az e poszt alatti kommentben, emailen (info kukatz gellerfipal.com) vagy akár facebookon .

a sci-fi és ami mögötte van

a sci-fi és ami mögötte van

Tesz-Vesz város egy kicsit másként

Tesz-Vesz város egy kicsit másként