más rajzolnivaló ötleted van, de nincs, aki elkészítse?

Az illusztrálástól kezdve a rajzolt, képrekény-szerű és videós prezentációkon át szinte minden egyéb területen is rajzolok.

Ha szeretnél például egy forgatókönyvet illusztrálni vagy egy ötletes képregényt készíteni reklámkampányhoz, netalán prezentálni szeretnéd start-up ötleted befektetőknek, de nem tudod, hogyan oldd meg, hogy egyszerre legyen érdekes, látványos és informatív, akkor keress meg bátran. Utóbbiról bővebben is olvashatsz a „rajzolt videók” menüpont alatt!

WARP 1 -rajzolás.jpg

képet vennél, de nem tudod, hogy milyet vagy hogyan?

Rendelésre, választott témájú és méretű képeket is készítek, így akár születésnapra, új lakásba költözéskor vagy egy jeles alkalomra is jó választás lehet a rajz mellett dönteni. A festményekkel ellentétben a rajzok általában kedvezőbb árfekvésűek, miközben ugyan úgy egyediek és értéktartóak.

Sőt, egy szép rajz lehet sokkal értékesebb és ütősebb is egy festménynél, hiszen festeni lassan már mindenki tud. :)

mit kell tudni a képvásárlásról

A képek árszabása igen kedvező, ugyanis lehetőség van közvetlenül tőlem vásárolni. A legtöbb galérián vagy közvetítőn keresztüli vásárlással ellentétben így nem terheli 30-50% jutalék a képeket, nincs kiugró ÁFA rajtuk (az adózási forma miatt).

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nyomon követhetetlenül, pult alól kell vásárolni. Minden kép mellé jár számla, mely igazolja a képek eredetiségét.

Ja, és a szállítás is ingyenes, ha az 1m x 1m-es mérethatárt nem lépi át a rajz keretezett mérete és a szállítási cím Magyarországon belül van.

Minden képhez lehet keretezést is kérni. Sok éves tapasztalatom szerint így a leggyorsabb és így a legjobb ár-érték arányú a keret készítése és ezzel már nem kell vesződnie a vevőnek a vásárlás után.

A paszpartuzást, a keretek készítését és a keretezést is magam végzem, így lehetőség van a mintájuk és színük megválasztására is.

dollárok.jpg

Golden Ticket

Lehetőség van Golden Ticketet, azaz a saját vásárlási utalványomat is megvásárolni. Erről bővebben ez alatt a blogbejegyzés alatt olvashatsz. Sőt, itt képek is vannak az utalványról! 

gt-800.jpg

szóval

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel rajzaimmal vagy egy rajzos ötleteddel kapcsolatban, írj bátran az alábbi sablonnal! A lehető leghamarabb igyekszem válaszolni rá.

 
név *
név
 

műtermem és a nyomdánk

Kossuth Lajos utca 4
2120 Dunakeszi