banner.jpg
3 dolláros játék

3 dolláros játék

Szóval, szabad időmben egy régi kívánságnak próbáltam eleget tenni. 
Mindig többen kérik, hogy egyszer úgy megnéznék, hogy milyen, amikor rajzolok, lépésről-lépésre megszemlélnék a folyamatot.

Eddig mindig mondtam, hogy ezt kicsit bonyolult lenne végig fotózni, mert a grafit csillog és a rajzolás fényviszonyai nagyon kevesek egy fotózáshoz, DE, azért talán sikerült egy kis ízelítőt összerakni. Persze, kicsit homályos lett és nem olyan csillivilli, de azért remélem tetszeni fog!

Íme:

lájkolás, megosztás, sorsolás

De, ha már ilyenre adtam a fejem, akkor egy játékot is hirdetnék egyből!
Mindazok, akik like-olják facebook oldalam, a facebook/likegellerfipal-t, majd az ott látható rögzített, videós posztot megosztják ismerőseik között, azok részt vesznek a játékban és március 20-án, a sorsolás eredményeként az egyik megosztó kapja majd meg ezt a dolláros rajzot.

Természetesen keretezve és országhatáron belül állom a postaköltségét is, ha oly távolra kerülne (határon túl esetén keret nélkül tudom csak küldeni).

Március 20-án pedig sorsolunk, azaz 20-án 23:59-ig van lehetőség arra, hogy játékba kerüljön bárki.

Annyi kötöttség van még, hogy 21-én kiírom a facebook oldalamra, hogy ki a nyertes, és március 23-ig kell jelentkeznie, mivel nem tudok neki írni. Ha nem jelentkezik eddig, akkor újra sorsolom!

Úgyhogy játékra fel!

UPDATE!!!: a játék feltételeiből kivettem a videó megosztását, mert megkavarodtak a dolgok. Úgyhogy a likegellerfipal facebook lapom lájkolása már elég ahhoz, hogy valaki megkaphassa majd a képet!

máris módosult a 3 dolláros játék

máris módosult a 3 dolláros játék

Erato - kis képek a nagy képen

Erato - kis képek a nagy képen