gellerfipal.com

View Original

Design Hét Budapest

Tehát, mint legutóbb írtam, ráfekszünk a TypoTrafik beindítására, és ennek örömére az első jelentősebb fejlemény, hogy mi is kint leszünk a Design Hét Budapesten  szeptember 23-tól október 2-ig.
Persze, több részlet egyelőre még nincs, mivel szerveződik a dolog, de az már tudható, hogy pop-up store-ként megyünk majd, azaz a hét alatt lehet megkeresni minket standunknál egy még szervezés alatti helységben.


Hogy mit lehet tudni a DHB-ről? Nos, ez egyfajta civil kezdeményezésű és szervezésű program, melyben összehangolják belsőépítészek, grafikusok, kreatívosok, marketingesek a különböző megjelenéseiket, kiállításokat, és ugye a vásáraikat és egy időpontban összejönnek a városban. Mindezt koordinálja a DHB csapata, kiadványt készítenek a résztvevőkről, így aki szeretné megnézni, hogy hol tart most ez a szegmens, az egyszerre, a hét alatt fel tud keresni számos bemutatót, vásárolhat mindenféle újdonságot és ismerkedhet.

Úgyhogy már nagy lendülettel készülnek a termékeink, izzanak a nyomdagépek és folyamatosan jönnek majd a témában frissítéseink ide (is).

telefonos alkalmazással kb semmiről sem lehet lemaradni majd... ez például a 2015-ös program appja volt

meg még egy kis plusz
És nemsokára tárlatvezetés is lesz a műhelyben, méghozzá egy nagyobb csapat iskolás érkezik (40 gyerkőc), hogy megnézzék hogyan ment a nyomdászat régen, milyen technikák voltak és kicsit nyomtatgassanak is.

Izgi lesz!

Pali

beleolvasnál korábbi posztjaimba? akkor KATTINTS IDE!

kövess facebookon és instán, mert ezek is vannak!