banner.jpg
Diver & Aguilar

Diver & Aguilar

Béhance.net-es élményeim egyike, amikor oda is frissen feltöltöttem rajzaimat és egyik nap ez a kép fogadott a profilomnál:

18 1 GP-03-(6).jpg

6 új elismerés, köztük az egyik Diver and Aguilar-tól. 
Diver and Aguilar?! De ismerős ez a két név. Aztán kicsit turkáltam az emlékeimben, hogy mégis hol találkozhattam már velük, mikor leesett, hogy ez a Diver and Aguilar az a Diver and Aguilar, akik a nemzetközileg ismert és keresett fotósok, akik számtalan ismert reklámot csináltak már, valamint stúdiófotóik és művészi fotóik is eléggé keresettek, jól futnak.

Az egyik legjobban sikerült munkájuk - pár kép ezekből alább - a Caravaggio ihlette fotóik, melyek kapcsán én is megismertem őket. Főleg az érdekes számomra ebben, hogy a Caravaggio féle művészeti (és technikai) vonal oly sokszor visszatér eddigi pályafutásomban, rendszeresen valamilyen módon visszacsatolódik a munkámhoz vagy az elém kerülő dolgok terén. Ha nem tudnám, hogy a homeopátia hülyeség, Dobogókőn nincs szkíta-hun csakra, valamint, hogy a bacon szalonna valójában egy szóismétlés és azt jelenti, hogy szalonna-szalonna, akkor már majdnem azt mondanám, hogy ez biztosan a Sors!... bár ha ezt is mondanám, sokmindent nem jelentene, hisz ’ok, a sors… és’?

Szóval mindig nagy öröm, amikor ilyen kölcsönös realista rácsodálkozásba kerül az ember. :)

18 2 GP 03 (3).jpg
18 3 GP 03 (5).jpg
18 4 GP 03.jpg
Melpomene

Melpomene

Munka közben

Munka közben