gellerfipal.com

View Original

mit is írjak…

Kicsit mindig nehéz a marketingfolyásban valami értelmeset csinálni, de azért mindig megpróbálkozom vele.


Talán korábban volt már arról szó, hogy manapság annyira ’mindenegyébről’ szól egy művészeti reklámozás, hogy egyszerűen a munka rovására kezd menni. 
Ez nagyon érezhető volt számomra is a kiállítás előkészítése alatt, ugyanis előre ütemezve, kép vagy gif mellékleteket előre beszerezve kellett folyamatosan írni és írni a posztokat, fb frissítéseket, és mindenből nagyon sokat.

A facebook eleve nem enged át minden like-olónak minden frissítést, így ahhoz, hogy egy üzenet elérjen mindenkihez, ahhoz vagy sok pénz vagy 3-4x több poszt kell. Ez pedig nagyon fárasztó munka.
A blog is nehéz kérdés, itt mindig valami értelmesről kell írni, amit vagy elolvasnak, vagy inkább nem. Túl hosszú, túl érthetetlen, túl nagyok a mondatok és hasonló problémák jutnak vissza hozzám.

De, hogy kicsit őszinte vonalat is vigyek ebbe a posztba, azt kell mondjam, hogy elég vegyes az értelme mindennek. 
1., nem reagálnak rá az emberek - most tételezzük fel, hogy érdekes az, amiről írok. Nincs megosztás, like, kommentelés, stb, csak passzív érdeklődés
2., felvezető figyelemfelhívásnak jók ezek, de gyakorlati hasznuk vajmi kevés

+1., én azt vettem észre, hogy nem tudják az emberek (nem csak nálam, mások esetében sem), hogy mennyire sokat segíthetnek, ha csak másoknak továbbajánlanak valamit. Főleg olyan esetben, mint egy kezdő vállalkozás, jótékonysági akció, vagy szimplán valami érdekes, valami jó, valami különleges továbbadása másnak azért, hogy ő is élvezze azt.

Úgyhogy hamarosan újra kell gondolnom a blogot, meg a marketinget, hogy olyan tartalmat állíthassak elő, mely izgalmasabb pillanatokat, élvezetesebb élményt adhat érdeklődőimnek.

Pali

beleolvasnál korábbi posztjaimba? akkor KATTINTS IDE!

kövess facebookon és instán, mert ezek is vannak!