w realizmus h800.jpg

bevezető

Egy nap, az ember kilépett a barlangból és felnézett az éjszakai égre. Nem tudta, hogy mit lát, de abban biztos volt, hogy az valami lenyűgözően szép. Valamikor régen így születhetett meg a művészet, de még rengeteg idő kellett, hogy eljusson csúcsaira, illetve, hogy átalakuljon olyanra, ahogyan ma ismerjük. Több ezer éves fejlődés, rengeteg társadalmi változás, vallási háborúk, tudományos vívódások, az ember örök küzdelme a szabadságért vezetettek el oda, ahol ma vagyunk. Történetek, melyek eszmék, ideológiák, filozófiai áramlatok korbácsütései alatt irányították elődjeinket, hogy úgy lássuk a valóságot, ahogyan ma ismerjük.

De vajon ezt a valóságot tényleg értjük vagy csupán egy elképzelés foglyai vagyunk?

A Realizmus. - a valóság természete 180 oldalon egy történetet mesél el, melyből kiderül, hogy a mindenkit körülvevő kozmosz korántsem olyan, mint amilyennek hisszük. Biztosnak hitt világunk, evidenciákként kezelt ismereteink valójában inkább vágyaink, melyeket szeretnénk, hogy a valóságunk részei legyenek.

A könyv betekintést nyújt abba, hogy hogyan alakult a nyugati civilizáció felfogása a realitásról, miként változott a művészet, a társadalom vagy annak istenképe, fejlődése folyamán.  Hogyan tépázta meg a történelem egy-egy fejlett kultúra látásmódját, és tüntette el mindazt, amit addig az emberek sziklaszilárdnak gondoltak. A régmúlttól kezdve végigjárja ezt a hosszú utat, egészen a ma jelenéig, napjaink legfontosabb kérdéseiig. Válaszokat nem ad, csupán felteszi a helyes kérdéseket.

kiknek lehet érdekes a könyv?

Azoknak lehet érdekes és elgondolkodtató, akik keresik helyüket, céljukat a mindennapokban. Akik szeretnék megérteni, hogy miért olyan minden, amilyen. Mi a szerepe a legfontosabb érzelmeknek, hogyan alakulnak ki értékek, fogalmak, és miként kapcsolódnak össze dolgok egy egésszé, a társadalmak tudatában.

A könyv nyelvezete korántsem szakmázgatós, és cseppnyi sznobizmus sem ömleng az oldalakon. Arra teljesen megfelelnek a mű-történészek munkái. A megérthetőség kedvéért közérthetően kerülnek bemutatásra a filozófiai elgondolások, művészetelméleti fogalmak.  

Azt is lehet mondani, hogy egy olyan könyv a Realizmus. - a valóság természete, mely megmutatja, hogy a mindenkiben folyamatosan megfogalmazódó, fontos kérdésekre vannak válaszok. Hogy miért és miként érzékelünk, miként látjuk azt, ami körül vesz minket, hogy mi a művészet, mi a célja, miért van szerepe az ember életében, a kultúrában.

OLVASS BELE!

Kíváncsi vagy, de nem tudod, hogy mit is várhatsz a könyvtől? Lapozd fel első oldalait!

Kattints erre a linkre és olvass bele a valóság természetébe!

w prom 600.jpg

rendeld meg!

A Realizmus. - a valóság természete kizárólag magánkiadásban jelenik meg, és megvásárlására csak internetes rendelés útján van mód.

Fogyasztói ára 3950HUF. A könyv ára tartalmazza az országon belüli, INGYENES postázását (elsőbbségi levélként) vagy FoxPost csomagautomatába juttatását. Utánvétes fizetésre sajnos nincs mód, a rendelt könyvek kizárólag a vételáruk átutalását követően kerülnek kiszállításra.

A FoxPost terminálok listáját itt találod:

http://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/

A könyv 2018. december 13-án jelent meg.

Ha meg szeretnéd rendelni a Realizmus. - a valóság természete című könyvet, akkor elég az alábbi űrlapot kitöltened, és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot!

neved *
neved
hogyan szeretnéd megkapni rendelésed *
postázási címed vagy a választott FoxPost csomagautomata címe
postázási címed vagy a választott FoxPost csomagautomata címe
számlázási címed *
számlázási címed
kérlek, olvasd el az alábbi ÁSZF-et, és ha rendben találod, jelöld be ezt a négyzetet! *

általános szerződési feltételek és a vásárlás menete

Vásárlásodról a számlát a csomagban mellékelten küldöm.  

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.

Személyes átvételre Dunakeszin, a Kossuth Lajos utca 4. szám alatt van lehetőség.

A csomagok szállításának nincs további költsége (a Magyar Posta esetében elsőbbségi levélkénti postázásnál, a FoxPost esetében csomagautomatába küldésnél).

rendelés menete

A rendelési űrlap kitöltését követően, rendelésed részleteiről egy visszaigazolást küldök. Ebben az üzenetben minden, az átutaláshoz szükséges adatot meg fogsz találni.

A rendelés leadása, illetve a vételár átutalásának beérkezését követően, 1 munkanapon belül útnak indítom csomagodat az általad választott módon.

Ha a termék átvételekor sérülést, rongálódást veszel észre a csomagoláson, akkor kérlek, készíts róla fényképet és értesíts róla az info@gellerfipal.com címen!

Fényképek hiányában a sérült termék cseréjét nem tudom biztosítani.

A vállakozó fél adatai:

Gellérfi Pál e.v.

info@gellerfipal.com

Adószám: 67913394-1-33

Nyilvántartási szám: 50940987

Levelezési cím és székhely: 2120 Dunakeszi, Kossuth L u. 4

elállás

A Vásárló jogosult a termék kézhezvételétől számított 7 napon belül elállni a vásárlástól. Amennyiben ezzel a jogával kíván élni, úgy elállási szándékáról egyértelmű nyilatkozatot kell eljuttatnia a Vállalkozó email elérhetőségére. A nyilatkozatnak tartalmaznia kell a vásárlás dátumát, a vásárolt termék megnevezését és pontos leírását (változó opciók esetén), valamint a vásárló nevét, címét, bankszámlaszámát.

Elállás esetén a Vásárló köteles a vásárolt terméket, az elállási szándékának jelzését követő 7 napon belül visszajuttatni a Vállalkozónak. Ennek költsége a Vásárlót terheli. Utánvételes visszaküldés esetén a Vállalkozó nem veszi át a terméket.

A termék, az elállási szándék jelzését követő 7 napon belüli, sérülésmentes visszajuttatása esetén, és legkésőbb a termék visszajutásának időpontjához képesti 5. munkanapon belül visszautalja a vételárat a Vásárlónak.