banner.jpg
akkor jöjjenek a statisztikák

akkor jöjjenek a statisztikák

Szóval összesen a kiállítótér kereséstől kezdve 309 levelet küldtünk ki, amiből 90%-át a Postának sikerült is kivinnie… 
Maga a kiállítás összerakása amúgy már 2015 nyarától kezdve folyt, mivel addig nem akartam az első Hellens képbe, a Melpomene-be belekezdeni, amíg nem állok rá a lehető leggyorsabb publikálására. Azóta hozzávetőleg 300 liter kávéval serkentettem aktivitásra magam, és ennek köszönhetően csak úgy füstölt a billentyűzet ujjaim alatt.
Ezt bizonyítja a 43 blogposzt és a 190 facebook bejegyzés is. A szervezést persze jelentős részben emailekben koordináltuk, egészen pontosan 309db-ban.

100 1 statisztika.jpg

Nem valami kiértékelős posztnak szánom ezt, de azért szeretnék pár érdekességet ide is kiposztolni, mivel nézve a számokat, túlnyomó részben elégedett vagyok a megnyitóval.

Végül 115-120-an jöttek el a megnyitóra, ami nagyon jó, 60 fölött én már elégedetten summáztam volna a napot. Persze, még 8-án is sokaknak jött közbe mindenféle váratlan esemény, így még olyan 20 fővel többen is lehettünk volna.


Ami viszont a legérdekesebb volt számomra, hogy a rajznyerős akció kapcsán leadott vélemények szerint így alakultak a rajzok tetszési statisztikái (a megnyitón leadott cédulák alapján):
1. helyezés - Hellens - Melpomene 30%-kal
2. helyezés - Utolsó narancsos kép 19%-kal
3. helyezés, holtversenyben - Nagy szappanos képHellens - Hypnos&ThanatosHellens - Morpheus 11,5%-kal

Mondhatni, elég lett volna ezt az 5 képet kirakni! :D
Bár azt előtte sejtettem, hogy az Utolsó narancsos kép tetszetős lesz, mivel egy korábbi, facebookos csoport béli megosztásnál is elég jól likeolgatták (1 nap alatt 605 like), mégis az tényleg meglepett, hogy mennyi pozitív visszajelzés kötődött kifejezetten ehhez a képhez.

100 2 facebook-likecunami.jpg

Úgyhogy nagyon köszi mindenkinek érte! ;)

Többen kérdezték, hogy a képek eladóak e, illetve hogyan lehet áraikról többet megtudni. A legegyszerűbb, ha direktben nekem írnak az érdeklődők az info kukac gellerfipal.com-ra, vagy facebookon üzennek. És akkor küldöm is a katalógust, mert azt folyamatosan frissíteni kell a már elkelt képek jelölésével (megelégedésemre azért fogynak a képek, többen gondolkodnak komolyan a vásárláson).


ja, és még egy fontos dolog!
Ha valaki szeretne exkluzív tárlatvezetést vagy csak beszélgetni a rajzokról, azt várom az alábbi időpontokban, amikor bent leszek a kiállítótérben:
április 12 - kedd, 16:00 - 18:00-ig
április 14 - csütörtök, 16:00 - 18:00-ig
április 21 - csütörtök, 16:00 - 18:00-ig
április 28 - csütörtök, 16:00 - 18:00-ig

Elysium - iski Kocsis Tibor kiállítást megnyitó beszéde

Elysium - iski Kocsis Tibor kiállítást megnyitó beszéde

Elysium