Szponzori program Vol3

Az egész kiállítás legneccesebb része - a one man and a woman show-n kívül -, hogy eléggé húzós költségvetése van. Alap költségvetés, de a reklámozásának, kommunikálásának és formába öntésének olyan tételei vannak, amik eléggé megterhelik a költségvetésem.

Hogy csak egy példát mondjak, a keretezés költsége anyag szinten 300.000.- körüli összeg, amiben ugye nincs munkadíj még, mert az legalább ugyanennyi plusz lenne. Ígyhát úgy döntöttem, hogy magam készítem el a kereteket. Ráadásul a képeket kivinni is elég nehéz nélkülük, úgyhogy a szomszéd szoba - remélhetőleg - egy fatelep raktárára fog hasonlítani a következő hónaptól kezdve, annyi lesz a falap, amin pihennek a képek, míg várják a kereteik elkészülését.

Úgyhogy szponzorok vagy elővásárlók nélkül ez nem nagyon működhet.
Ígyis nagyon hálás vagyok az eddig támogatóknak, akik látják a fantáziát az ajándékokban és, persze bennem is és úgy döntöttek, hogy beszállnak a buliba és részt vesznek a Szponzori programban.

a Nagy szappanos kép, mely megjárta a Henkel Art.Award pályázatot is, és, amely az első szponzor tulajdonába került - nagy örömömre

a Nagy szappanos kép, mely megjárta a Henkel Art.Award pályázatot is, és, amely az első szponzor tulajdonába került - nagy örömömre

de vissza a címhez! Volume 3,

Azaz harmadik nekifutás, hogy elég alapot gyűjtsek a kiállításra.
A szabályok picit módosultak csak, aki 150.000.- értékben támogat, az 5 ajándékot kap hálám jeléül:
- egy moneygami koi halat, egy bankjegyből hajtogatott aranyhalat, pormentes vitrinjében
- egy falat természetet, azaz egy különlegesebb üvegbe merevített Atlasz lepkét vagy Tündérlepkét (választható)
- egy antik fabetűkről nyomtatott képet, 5 lehetséges verzió közül választva
- egy fantasztikus művészetelméleti könyvet, amelyben jelöltem a legfontosabb és legkülönlegesebb gondolatokat, melyek szerintem ma is megállják a helyüket
- és egy 150.000.- értékű Golden Ticketet, egy ajándék vagy vásárlási utalványt, amelyet elajándékozhatnak vagy maguk be is válthatják értékében egy készülő vagy már elkészült rajzomra

Az utóbbi talán a legértékesebb, hiszen ezzel igazi örömet lehet szerezni valakinek évfordulóra, születésnapra vagy valamilyen életeseményre, hiszen a kártya birtokosa maga is alkothatja a képet, eldöntheti (ha nem egy már meglévő rajzra váltja be), hogy a készülő képen mi legyen témaként.

Minden ajándékot a megnyitón adok át, nem azért, hogy valami csinnadratta keretén belül lehessen, hanem azért, mert szerintem így stílusos a dolog. Persze a képeket addig is ki lehet választani - ahogy ez az első esetben is történt -, ha valaki nem Golden Ticketet szeretne, hanem egy már meglévő rajzot.

A következő napokban - ahogy időm is engedi - folyamatosan rakok fel képeket az ajándékokról, de addig is minden Szponzori programos megosztásnak, like-olásnak nagyon örülök, mert az ilyen apróságok nélkül bizony nehezebb lenne összehozni április 8-át.

és ha több is összejönne, akkor tuti, hogy a maradékból csináltatok egy ilyen arany gyűrűt

és ha több is összejönne, akkor tuti, hogy a maradékból csináltatok egy ilyen arany gyűrűt

Pali

beleolvasnál korábbi posztjaimba? akkor KATTINTS IDE!

kövess facebookon és instán, mert ezek is vannak!