banner.jpg
teljes erőből teljes erő!!!

teljes erőből teljes erő!!!

Teljes erőből megindult a kampányolás. Már olyannyira teljes lendülettel, hogyha még teljesebb lenne, akkor már hűdejajj!
Érthetőre lefordítva: elindult a kiállítás facebook eseménye.

A varázslatos facebook/events/ 1880085172217927-es sorszámot kapta, szóval erre kattintva lehet rámenni a facebook lapjára:

1880085172217927


És mint tudjuk, ez azt jelenti, hogy akkor meg is lesz tartva a megnyitó, mert ami a facebookon van, az létezik, az valóság, míg minden más csak virtuális képzelgés. :)

Szóval, ha valaki kedvet érez hozzá, nyugodtan hívja meg ismerőseit az eseményre, én nagyon örülnék neki, mert a képek azért IS készülnek, hogy mások megnézzék őket. És mivel a kiállításon olyan képek is szerepelnek, melyeket kiélvezni monitoron keresztül szinte semennyire sem lehet méretük miatt, így külön felhívnám a figyelmet arra, hogy csak 7 nap lesz, amikor meg lehet tekinteni a kiállítást (a 3 hét alatt minden kedden és csütörtökön 12:00-18:00-ig… a 7. meg persze a megnyitó péntekje).

Úgyhogy mindenki, akit érdekel, nyomjon facebookon egy ’+Ott leszek’-et!

Ezen kívül ami még érdekes, hogy folyamatosan töltök majd fel ezt-azt az esemény oldalára is, amiket nem feltétlenül fogok máshova is kiposztolni.

Ide meg berakom egyik kedvenc márnemtudomholtalált selfie témájú képemet, mert jó, és azt olvastam, hogy a képek feldobják az unalmas blogposztokat! ;)

ez a gyerek egy zseni!

ez a gyerek egy zseni!

meg is volt az első mensás előadás

meg is volt az első mensás előadás

azok a kutyás rajzok

azok a kutyás rajzok