banner.jpg
véleményért rajzot!

véleményért rajzot!

Ha már bemutatkozó kiállítás, akkor gondoltam lehetne egy plusz csavar benne, valami olyan játék, amitől másoknak is még izgalmasabb lehet a dolog.
És, nem mellesleg, fontos lenne visszajelzéseket is gyűjtenem arról, hogy hogyan fogadják munkáimat, így végül arra jutottam, hogy egyik rajzomat (az alább láthatót) annak ajándékozom, aki:

1# a kiállítást megnézi
2# az ott kihelyezett kártyák egyikén megírja, hogy melyik képet kedveli leginkább a kiállítottak közül
3# megadja a mailcímét, hogy el tudjam érni, ha őt húzom ki április 29-én UPDATE 2# május 6-án a kalapból

UPDATE: további szabályok:

- minden mailcím csak 1x játszik, fölösleges több cetlit is kitölteni ugyan arra a címre

- akit kisorsolok, annak 3 napja lesz, hogy reagáljon a mailra, amit küldök neki, mert inaktív, spamgyűjtő címekkel nem szeretnék foglalkozni

94 1 a-konzerves-kép.jpg

miért-miért-MIÉRT??? éri meg ez nekem
Nagyon egyszerű válaszaim vannak erre. Én nagyon untam azokat a kortárs kiállításokat, amelyeken csak „feldobálták” a falakra a festményeket és viszont látásra. Azokat meg még jobban nemszerettem, amelyeken a kiállítási prospektust is 150.-ra beárazták. Ezért fordítottunk Fannival annyi energiát a save-the-date kártyákra, a meghívókra, borítékokra vagy ezért is tartott olyan sokáig a keretezés leszervezése és hasonlók. A blogon megjelenő anyagokról külön nem is ejtenék szót, de azért javaslom, hogy aki eljön, az töltsön le előtte egy QR kód olvasót a telefonjára, mert így majd gyorsabban behozhatja a képek háttéranyagait mobil eszközére és láthatja, olvashatja, hogy mi hogyan és miért van a képeken.

Nomeg szeretném, ha ember közelibb lenne a tárlat, lenne egy plusz dolog benne.

Természetesen gyakorlati szerepe is van, méghozzá az, hogy így nyomon tudom követni, hogy hányan látogatták meg a képeket a 3 hét alatt, illetve mely képek témái tetszettek leginkább az érdeklődőknek (a témák kérdésében majd írok egy külön posztot, mert van mit mondani róla). Illetve, van még egy fontos kitétele a dolognak, méghozzá az, hogy aki bedobja a kártyát a dobozba, az ezzel elfogadja, hogy mailcímére kiküldjem a hírleveleimet. A hírlevélről bármikor le lehet iratkozni, de április 29-ig így 3-at ki tudok küldeni és a rajzaimra nyitott emberek egyszerűbben kipróbálhatják, hogy miért kényelmes így követni munkáim.

Szóval, jáccásra fel, hegyezze mindenki a nyelvét, mártsa vitriolba tollát és készüljön, hogy megírja véleményét! A változtatás jogát fenntartom, de nem hiszem, hogy lesz, csak ha valamit kifelejtettem! :)

én már úgy izgulok!

én már úgy izgulok!

További adatvédelmi szöveg, amit úgysem olvas el senki, de ide kell írni:
A akcióban/játékban való részvétellel a ’játékos’ elfogadja és hozzájárul, hogy email címére a gellerfipal.com hírleveleit továbbítsa. A hírlevélről bármikor le lehet iratkozni, ennek módja minden hírlevél alján fel van tüntetve. A ’játékosok’ email címeit az akció szervezője (Gellérfi Pál) 3. fél számára nem adja ki. Minden egyéb kérdésben a hatályos adatvédelmi jogszabályok rendelkezései érvényesek.

Prometheus munka közben

Prometheus munka közben

i believe in me!

i believe in me!